Financiële administratie

Zet uw eerste stap naar een gezonde onderneming

 

Misschien kent u het cliché van ondernemers die elk jaar een schoenendoos vol bonnetjes en facturen naar hun boekhouder brengen. Zeg maar: hun administratie overhandigen. Gelukkig komt deze situatie nog zelden voor. Ik zeg ‘gelukkig’, want met een moderne financiële administratie die goed wordt bijgehouden, zet u als ondernemer de eerste stap naar een gezonde onderneming.

Specialiteiten

Inzicht in geld stromen

Allereerst wordt uw administratie eenvoudiger en efficiënter. Bijhouden is immers makkelijker dan opruimen. Daarnaast krijgt u meer binding met de financiële kant van uw onderneming. De cijfers die u genereert gaan als het ware leven. Het zou me niet eens verbazen als u er plezier in krijgt. Vooral als u zich realiseert dat de cijfers continu inzicht geven in uw uitgaven en inkomsten – de geldstromen. En daar draait het uiteindelijk om. Met de cijfers over de geldstromen kan ik u op elk gewenst moment financieel advies geven waarmee u weloverwogen beslissingen kunt nemen over uw onderneming.

Samen automatiseren wij uw administratie

Trouwens, een administratie bijhouden hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Samen gaan wij aan de slag met de automatisering van uw administratie. Als u dan regelmatig uw uitgaven en inkomsten invoert, vertaal ik de invoer naar cijfers en rapporten.

Onze Diensten

Diensten

Met deze diensten verzorg ik uw financiële administratie

  • Uw administratie inrichten en uitvoeren
  • Controleren en beoordelen van uw administratie
  • Verzorgen van tussentijdse rapportages en analyses
  • Loonadministratie uitvoeren
  • Samenstellen, beoordelen en controleren van uw jaarrekening
  • Projectmanagement
  • Maatwerk

 Contact

Elke ondernemer en elke financiële situatie is uniek. Neem daarom contact met mij op voor een gesprek over een maatwerk oplossing voor uw specifieke wensen.

"*" geeft vereiste velden aan

Fivelpoort 10-A
9902 SR Appingedam

T. 088 4722100
E. info@zuuradministratie.nl

Share This