Financieel advies

Hoe staat uw onderneming er financieel voor?

 

Wat doet u wanneer u niet lekker in uw vel zit? Mijn inschatting is dat u een bezoek brengt aan uw huisarts of een andere medisch expert. Daar wordt doorgevraagd naar de symptomen om de oorzaak van uw klachten te achterhalen. Oftewel er wordt antwoord gegeven op de vraag waardoor uw energie minder stroomt. Dit is ook wat u kunt verwachten als u mij om financieel advies vraagt. Als een soort financiële huisarts, kijk ik naar uw onderneming en stel vast hoe deze ervoor staat.

Maak een afspraakOver ons

Financiële Quick Scan

Geld is een goede graadmeter voor de vitaliteit van een onderneming. Maar, misschien wel belangrijker is de persoon achter de onderneming. Hoe u handelt als ondernemer bepaalt namelijk welke beslissingen u neemt. En deze beslissingen beïnvloeden uiteindelijk het rendement en de liquiditeit van uw onderneming. Bij onze kennismaking voer ik geheel vrijblijvend een quick scan en risico inventarisatie uit. Daarmee krijg ik al gauw inzicht in uw onderneming en uw financiële gezondheid.

Tip

Geef maximaal 90% van uw inkomsten uit. Dit geeft u een liquiditeitsmarge van 10%.

 

Houd uw onderneming kerngezond

Afhankelijk van mijn analyse, zal ik advies geven en een traject op maat voorstellen dat ons in staat stelt om samen de geldstromen in balans te brengen en te houden. Wij gaan ervoor zorgen dat uw financiële administratie op orde is en dat deze regelmatig wordt bijgewerkt. Zo krijgt u meer binding met de financiële kant van uw onderneming en beschikt u continu over cijfers die u inzicht geven in uw liquiditeit en rendement. Zo stuurt u gemakkelijk bij en houdt u uw onderneming kerngezond.

Bent u klaar voor een kerngezonde onderneming?

 Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Fivelpoort 10-A
9902 SR Appingedam

T. 088 4722100
E. info@zuuradministratie.nl

Share This